Защо да избереш нас?

За нас

Ние, от ПРОФИ КРЕДИТ България, сме част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още четири страни в средна и източна Европа - Чехия, Полша, Северна Македония и Русия. От 2017 година групата разшири дейността си и в Югоизточна Азия - Филипини.
Като част от международна финансова група, ние се развиваме изключително динамично, предлагайки бързи кредити за физически лица.
Дейността на дружеството ни в България е разпределена в 55 офиса, с които покриваме почти цялата територия на страната. Разполагаме с над 300 кредитни експерти, които са готови да посетят клиента в удобно за него време и място, за да му помогнат да избере най-изгодния за него кредит.

 

Мисията ни

Нашата мисия е да сме винаги в подкрепа на нашите клиенти, предоставяйки им пари на заем, с които те да посрещнат своите нужди. Обслужването на всеки наш клиент е изградено на база индивидуален подход, с което целим неговото максимално удовлетворение. Стараем се да бъдем социално отговорни, като помагаме на различни организации, занимаващи се с благотворителна дейност.

Защо си струва?

  • Сигурност – регистрирани сме като небанкова финансова институция в БНБ от 2010 година
  • Защита на личните данни – запознай се с нашата политика за обработка на лични данни, която е в съответствие с изискванията на Регламент ЕС 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета за защита на личните данни и изискванията на националното законодателство в областта на защита на личните данни
  • Минимум документи при кандидатстване – може да заявиш кредит само с лична карта (служители на МО, МВР е необходимо да предоставят допълнителен документ за удостоверяване на доход, а пенсионери по болест е необходимо да предоставят решение от ТЕЛК)
  • Помагаме да избереш правилния за теб кредит – продуктите ни са различни, като още в процеса на кандидатстването ти можеш да се възползваш от съветите на нашите специалисти за това кой ще бъде най-подходящ за теб
  • Отговорни сме към твоя бюджет – вземаме предвид твоите възможности и затова винаги се стремим да ти отправим най-доброто предложение, съобразено с месечния ти бюджет
  • Гъвкави сме по отношение на кандидатстването ти – имаш възможност да кандидатстваш за бърз кредит по телефона, в наш офис или на удобно за теб място

 

 

История на фирмата

2006

Дружеството ни е учредено под първоначалното наименование ПРОФИРЕАЛ България. Ноември същата година отпуснахме първия си заем.

2007

Открихме над 25 офиса в страната, а броят на Кредитните Експерти от 20, в началото на годината, надхвърли 450 в края ѝ.

2008

Вече се казваме ПРОФИ КРЕДИТ България, а клиентите, които ни се довериха са над 10 000.

2010

Разширихме собствената си мрежа от офиси в още 14 населени места.

2011

Отпуснахме на клиентите си нови 10 797 заема и разширихме търговската си мрежа в още 26 населени места.

2014

Разполагаме с 679 Kредитни Eксперти в цялата страна и отпуснахме нови 14 168 заема на своите клиенти.

2015

Стартирахме програма за лоялни клиенти Клуб на добрия клиент.

2021

За 15 години на пазара броят отпуснати кредити достигна 202 000.

2017

Броят на отпуснатите кредити достигна 125 000.