Защо да избереш нас?

За ПРОФИ КРЕДИТ България
Ние, от ПРОФИ КРЕДИТ България, сме част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още три страни в Средна и Източна Европа - Чехия, Полша и Русия. От 2017 година групата разшири дейността си и в Югоизточна Азия - Филипини.
Като част от международна финансова група, ние се развиваме изключително динамично, предлагайки бързи кредити за физически лица.
Дейността на дружеството ни в България е разпределена в 59 офиса, с които покриваме почти цялата територия на страната. Разполагаме с над 600 кредитни експерти, които са готови да посетят клиента в удобно за него време и място, за да му помогнат да избере най-изгодния за него кредит.


Защо да избереш нас?


Защита на личните данни - запознай се с нашата политика за обработка на лични данни, която е в съответствие с изискванията на Регламент ЕС 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета за защита на личните данни и изискванията на националното законодателство в областта на защита на личните данни;

Минимум документи при кандидатстване за бърз кредит – може да заявиш кредит само с лична карта (служители на МО, МВР е необходимо да предоставят допълнителен документ за удостоверяване на доход, а пенсионери по болест е необходимо да предоставят решение от ТЕЛК);

Помагаме да избереш правилния за теб кредит – продуктите ни са различни, като още в процеса на кандидатстването ти можеш да се възползваш от съветите на нашите специалисти за това кой ще бъде най-подходящ за теб.

Отговорни сме към твоя бюджет – вземаме предвид твоите възможности и затова винаги се стремим да ти отправим най-доброто предложение, съобразено с месечния ти бюджет. Гъвкави сме по отношение на кандидатстването ти - имаш възможност да кандидатстваш за бърз кредит по телефона, в наш офис или на удобно за теб място;
 
Даваме ти възможност да закупиш допълнителни услуги:
 • Допълнителна услуга „Фаст“ - приоритетно разглеждане на искането за отпускане на потребителски кредит.
 • Допълнителна услуга „Флекси“ – гъвкав погасителен план с възможност за:
  • отлагане на определен брой погасителни вноски;
  • намаляване на определен брой погасителни вноски;
  • смяна датата на падеж;
Ценим лоялните си клиенти – специално за тях сме създали програма наречена „Клуб на добрия клиент“, която дава допълнителни ползи на членовете, като:
 • По-голяма сума за получаване
 • По-малка погасителна вноска
 • По-дълъг срок за погасяване
 • По-бързо последващо кандидатстване


Мисия

Нашата мисия е да сме винаги в подкрепа на нашите клиенти, предоставяйки им пари на заем, с които те да посрещнат своите нужди. Обслужването на всеки наш клиент е изградено на база индивидуален подход, с което целим неговото максимално удовлетворение. Стараем се да бъдем социално отговорни, като помагаме на различни организации, занимаващи се с благотворителна дейност.

История на фирмата

2006 г.

Дружеството ни е учредено под първоначалното наименование ПРОФИРЕАЛ България. Ноември същата година отпуснахме първия си заем

2007 г.

Открихме над 25 офиса в страната, а броят на Кредитните Експерти от 20, в началото на годината, надхвърли 450 в края й

2008 г.

Вече се казваме ПРОФИ КРЕДИТ България, а клиентите, които ни се довериха са над 10 000

2010 г.

Разширихме собствената си мрежа от офиси в още 14 населени места

2011 г.

Отпуснахме на клиентите си нови 10 797 заема и разширихме търговската си мрежа в още 26 населени места

2014 г.

Разполагаме с 679 Kредитни Eксперти в цялата страна и отпуснахме нови 14 168 заема на своите клиенти

2015 г.

Стартирахме програма за лоялни клиенти "Клуб на добрия клиент"

2016 г.

10 години ПРОФИ КРЕДИТ в България

2017 г.

Броят на отпуснатите кредити достигна 125 000