Борд на Директорите

ПРОФИ КРЕДИТ България

Светослав Николов

Управител и изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България

Светослав Николов е магистър по Публични финанси от Университета за национално и световно стопанство и бакалавър по Счетоводство и контрол от Стопанска академия Д.А. Ценов.
​Стартира кариерата си в ПРОФИ КРЕДИТ България още от създаването й през 2006 г., като заема позицията Директор отдел Финанси. През месец ноември 2012 г. е избран за Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България, а през ноември 2015 г. става Изпълнителен директор на компанията. Преди това е заемал последователно експертни позиции по финанси и счетоводство в различни компании, сред които са Напредък Холдинг АД, Хювефарма АД и Огнеупорни глини АД.

Наталия Лозанова

Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България

Наталия Лозанова е завършила право в юридическия факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Професионалният ѝ опит е съсредоточен в ПРОФИ КРЕДИТ България. Започва своята кариера през 2011 г. като специалист съдебни процедури. През 2013 г. заема позицията юрисконсулт като отговаря за цялостната юридическа обезпеченост и за съответствието на дейността на компанията с релевантните нормативни изисквания. През 2019 г. оглавява екипа от юристи на ПРОФИ КРЕДИТ България, заемайки позицията главен юрисконсулт, като нейните отговорности се разширяват със съдебния процес по събиране на вземания. През декември 2022 г. е избрана за Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България и оглавява отдел Правен и нормативно съответствие.

Ярослав Чулак

Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България

Ярослав Чулак притежава Магистърска степен по Медийни науки. Преди да се присъедини към ПРОФИ КРЕДИТ е работил в сферите на телекомуникациите и образованието.
Започва работа в ПРОФИ КРЕДИТ Полша през 2011 година. В началото на кариерата си в компанията той дефинира основните процеси на отдел Маркетинг и ръководи процеса по преструктуриране на отдела. През 2013 г. става Директор отдел Маркетинг и отговаря за локалната маркетингова стратегия на полския клон. Управлява множество ключови проекти в рамките на групата.
През 2019 г. е промотиран на позицията Директор направление Маркетинг, Международни пазари в Профиреал Груп. Понастоящем отговаря за стратегическото развитие и активностите на групата на пазарите в Централна, Източна Европа и Азия. От март 2019 г. е и Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България.