Ние обичаме да помагаме

Работим в помощ на деца, имащи нужда от подкрепа

Благотворителност

Kredyt na dowód

Фондация "За нашите деца"

От 2015 г. сме партньор на фондация „За Нашите Деца“ и оттогава подкрепяме програмите, осъществявани от фондацията, чрез центровете за социални услуги в градовете София и Пловдив. Съдействаме не само финансово, но сме и посланик на каузата и с помощта на нашите служители, партньори и клиенти не спираме да търсим нови съмишленици, които вярват, че децата заслужават равен шанс и възможност да развият своя пълен потенциал.

През годините разширихме обхвата на своята корпоративна подкрепа и включихме служителите си, като им предоставяхме възможност да участват в различни инициативи. Освен в процеса по отпускането на пари на заем те активно участват и в акции за набиране на материални дарения в подкрепа на многодетни семейства, подготвяли сме пакети от първа необходимост за новородени,  провеждали сме вътрешнофирмени благотворителни търгове, отчислявали сме суми от всеки отпуснат кредит в подкрепа на деца в нужда и ежегодно даряваме парични средства на фондацията.

Kredyty dla załużonych

Детски усмивки с ПРОФИ КРЕДИТ

„Решението да подкрепим каузата на фондация „За Нашите Деца“ беше взето взаимно и всеки един служител на фирмата го прие като лична кауза. Да донесем усмивка на децата е акт на загриженост, който носи удовлетворение на целия ни екип и несъмнено ще продължим в тази посока. Всеки служител на компанията има принос към инициативата и е ангажиран по някакъв начин, което е сигурен знак, че намерихме правилното решение. Горди сме да сме част от партньорите на фондацията и им благодарим, че приемат помощта ни“

Светослав Николов, Изпълнителен Директор на ПРОФИ КРЕДИТ България