Мнения на клиенти

ползвали услугите на ПРОФИ КРЕДИТ България

Наистина са много коректни и не вярвах, че толкова бързо работят.

Магдалена Христова

Кредитът ми позволи да ремонтирам покрива на къщата, в която живея с децата си. На 27 април потърсих съдействие от ПРОФИ КРЕДИТ. А още на следващия ден, 28 април, подписах и договора, с който ми бяха отпуснати необходимите средства. След няколко дни разбрах, че съм първият печеливш в промоцията "Най-добрият кредит"

Албена Иванова

Благодаря на финансовата институция ПРОФИ КРЕДИТ. Щастлива съм. Преди около месец изтеглих за трети път парички от тях. Много се зарадвах на бонуса, който ми изпратиха. Получих таблет за лоялен клиент. Добре е, че ви има. Весели коледни и новогодишни празници.

Вишка Димова

Втори път съм ваша клиентка, много съм доволна.

Христина Христова

Препоръчвам на всички да ползват ПРОФИ КРЕДИТ - коректна компания е.

Даниел Намлиев

Парите бяха необходими за лечение на майка ми, а с остатъка щях да посрещна домашни нужди. В началото дори не повярвах, че съм спечелил томболата за погасяване на кредита. Веднага изтеглих нов и сега пред мен има много повече възможности.

Илиян Петров

При нужда ползвайте услугите на ПРОФИ КРЕДИТ България, може да спечелите и награда.

Величка Неделчева

ПРОФИ КРЕДИТ е една от най-добрите компании за кредит.

Венцислава Памукчийска

На 20 юни изтеглих бърз кредит в размер на 1500 лв. Парите трябваха за ремонт на къщата ми. После ми се обадиха от ПРОФИ КРЕДИТ да ми кажат, че съм спечелил от томболата и няма да плащам нищо. Бях много радостен, като научих. Бих изтеглил пак заем от ПРОФИ КРЕДИТ.

Исус Йорданов

Благодаря за навременната финансова помощ, която ми оказахте с този онлайн кредит и се надявам, че при следващ случай, когато отново имам такава спешна нужда, ще мога да разчитам на Вашата кредитна институция.

Мирослав Банков