Програма доведи приятел

Награда  от 50 лева за всяко успешно препоръчано лице!

Всички добре знаем, че стоките и услугите, които са ни препоръчани от близки и приятели, са по-надеждни, по-добри и винаги подхождаме към тях с повече доверие. В днешната високо конкурентна среда оцеляват компаниите, които удовлетворяват в най-пълна степен потребностите на своите клиенти.

В резултат от дългогодишната ни практика на българския пазар, можем да се похвалим с хиляди наши клиенти, които подкрепихме в труден момент. Голяма част от тях препоръчаха нашите бързи кредити на свои близки и приятели, което е изключително признание и ни мотивира да повишаваме качеството на предоставяните услуги с всяка изминала година.
В отговор на гласуваното доверие и за да изразим благодарността си, създадохме програмата „Доведи приятел“. Чрез нея имаме възможността да възнаградим нашите клиенти, които ни препоръчат свой близък или познат, който сключи договор за потребителски кредит с нас.

Наградата е 50 лева за всяко успешно препоръчано лице!

Как може да се възползваш?
Трябва да си наш клиент с текущ кредит и да ни препоръчаш свой познат, който има нужда от бърз кредит
Трябва да го насочиш да се свърже с нас, като твоят познат трябва да ни информира, че е препоръчан от теб като предостави за идентификация твоя номер на договор за кредит.
Твоят познат трябва да усвои потребителски кредит за минимум 700 лв. и минимален срок за погасяване от 18 месеца и след като погаси първата си вноска по него, ти получаваш от нас 50 лева като подарък за успешно препоръчаното лице, директно по банковата си сметка, която си ни предоставил.
Повече информация за програмата може да получиш на *7011 (от мобилен, таксува се като обаждане към Вашия оператор) или на 0700 17 011 (на цената на градски разговор) или в някой от офисите ни .

 

 

Стъпка 1

Ти си наш клиент и ни препоръчваш свой приятел, който се нуждае от кредит

Стъпка 2

Насочваш го да се свърже с нас, като трябва да ни информира, че е препоръчан от теб

Стъпка 3

Ако твоят приятел вземе кредит, след като заплати първата си вноска, ти получаваш бонус от 50 лв.

От тук можеш да свалиш пълните условия на програма Доведи приятел