Пари назаем за лоялни клиенти

Клуб на добрия клиент

Пари назаем за лоялни клиенти

Като компания, която цени лоялните си клиентите, през 2015 година създадохме Клуб на добрия клиент (КДК). Благодарение на тази инициатива вече шест години ние предлагаме възможността лоялните ни клиенти да се възползват от все по-добри условия, да получат повече пари назаем, като срокът за погасяване на заема да е до 36 месеца.

Всеки член на Клуба на Добрия Клиент има възможност да се възползва от:
  • По-голяма сума за получаване
  • По-малка погасителна вноска
  • По-дълъг срок за погасяване
  • Улеснено кандидатстване
В примера по-долу може да видиш типичен пример за бърз кредит,  изтеглен от нов клиент и от наш настоящ лоялен клиент, с добра кредитна история при нас:
Пример за заем с размер на главницата 1200 лева*:
  • За нов клиент максималният срок за погасяване на кредита е 18 месеца. Месечната вноска при кредит със срок на погасяване 18 месеца е 150.35 лева. Фиксиран ГЛП: 41.00%, ГПР: 49.85% Възнаграждение за избрани допълнителни услуги "Фаст" и "Флекси": 1080.00 лв. Обща дължима сума с избрани допълнителни услуги "Фаст" и "Флекси": 2706.30 лв. 
  • За КДК клиент максималният срок за погасяване на кредита е 36 месеца. Месечната вноска за КДК 3 при кредит със срок на погасяване 36 месеца е 82.09 лева. Фиксиран ГЛП: 41.00%, ГПР: 49.73% Възнаграждение за избрани допълнителни услуги "Фаст" и "Флекси": 852 лв. Обща дължима сума с избрани допълнителни услуги "Фаст" и "Флекси": 2955.48 лв. 
(* Примерите са за параметри на продукта ПРОФИ КРЕДИТ Стандарт с избрани и закупени допълнителни услуги "Фаст" и "Флекси". Персонална оферта за кредит ще бъде предложена на всеки клиент на база личната му платежоспособност и нужди).

Основното изискване, за да станеш част от Клуб на добрия клиент, е през последните 6 месеца да нямаш просрочено погасяване на вноска по кредита си към нас.

Клубът на добрия клиент има няколко нива, като с увеличаване на срока, в който си коректен в погасяването на месечните си вноски към нас, имаш възможност да преминеш в по-горна група и да се възползваш от най-добрите условия.

Ако все още не си част от Клуб на добрия клиент, се свържи с нас,  за да разбереш още подробности за това как би могъл да станеш част от него.

Какви са ползите за теб, ако си част от
Клуб на добрия клиент?

Kredyty dla zadłużonych

Погасителната ти вноска е
по-малка

Pożyczki pozabankowe

Сумата, която ще получиш е
по-голяма

Kredyty pozabankowe

Кандидатстването ти е
улеснено

Szybka pożyczka

Обслужването към теб е
индивидуално

Как да станеш част от клуба?

Основното изискване, за да станеш част от Клуб на добрия клиент,
е през последните 6 месеца да нямаш просрочено погасяване на вноска по кредита си

Обади ни се:

*7011 (от мобилен, таксува се като обаждане към Вашия оператор) и 0700 17 011 (на цената на градски разговор)