Служителите на ПРОФИ КРЕДИТ в подкрепа на децата в риск


 
В навечерието на Коледа служителите на ПРОФИ КРЕДИТ България организираха своя традиционен благотворителен Коледен търг във Фейсбук. Много от служителите на компанията за кредитиране, които се включиха в импровизирания търг, обявиха за продажба различни вещи с висока сантиментална стойност и домашно приготвени сладки и солени изкушения, за които купувачите имаха възможност да наддават. Както във всеки търг, най-високата предложена цена печелеше, а събраните средства бяха предоставени на Фондация „За нашите деца“.

За 7-ма поредна година фондацията организира кампанията си „Тази Коледа чудесата правите Вие“. Инициативата е насочена към превенция на изоставянето на деца от техните семейства и спечели първа награда в Категорията „Кампания на годината“ в конкурса на Столична община „Добри практики в сферата на социалните услуги“ през 2019 година. С кампанията всяка година безвъзмездно се ангажират служители на малки и големи предприятия и организации. ПРОФИ КРЕДИТ България традиционно се включи в кампанията на Фондацията с програмата си за корпоративна социална отговорност. Служителите на компанията също показаха своята съпричастност, като приеха каузата като своя лична. В рамките на инициативата те успяха да съберат малко над 1 500 лева и дариха сумата в подкрепа на децата в риск от изоставяне и техните семейства. Парите ще бъдат инвестирани в различни програми на фондацията, с цел предотвратяване раздялата на семейства с деца в ранна възраст.

Основно послание на кампанията стана желанието да бъдем по-добри и чудесата се случват не само по Коледа, защото всяко дете заслужава да расте обичано и щастливо!

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната група Профиреал и предлага потребителски кредити на българския пазар от 2006 година. Освен в България, групата оперира и в още четири страни в Средна и Източна Европа - Чехия, Словакия, Полша и Русия. От 2017 година групата разшири дейността си и в Югоизточна Азия - Филипини.