Работно време на офисите

Уважаеми клиенти,
Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и в съответствие със заповед РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на Здравеопазването Ви уведомяваме, че офисите в цялата клонова мрежа на ПРОФИ КРЕДИТ България ще продължат да работят с обичайното си работно време, като се прилагат препоръките за повишена хигиена и сигурност на служителите, сътрудниците и клиентите на компанията.
Напомняме Ви, че бихте могли да заявите желанието си за кредит дистанционно - като попълните своята заявка за кредит онлайн - на сайта ни или през страницата ни във Facebook, както и с обаждане към националния телефон 070017011 (без допълнително оскъпяване). Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да попълни искането за кредит по телефона.
В случай, че предпочетете да бъдете обслужен в някой от офисите ни в цялата страна, Ви молим също стриктно да спазвате препоръките за ограничаване разпространението на вируса, като минимум – носите предпазни маски, влизате по един в офиса, спазвате максимална дистанция от останалите.
Здравето на нашите клиенти, служители и сътрудници е наш основен приоритет и всички усилия ще бъдат насочени в опазването му!
Екипът на ПРОФИ КРЕДИТ България