Facebook Pixel

ПРОФИ КРЕДИТ България e в Топ 6 на фаворитите в класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" 2019

ПРОФИ КРЕДИТ България се класира в Топ 6
на най-предпочитаните финансови институции


На 20 юни стартира следващия етап на 11-то издание на „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

Близо 6000 души посочиха предпочитаните от тях брандове в първи етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Стартът на първия етап на инициативата беше на 10 юни и продължи до 16 юни. В този етап потребителите посочваха предпочитаната от тях марка от предварително селектираните 36 категории. Този кръг отличи Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различни отрасли, съобразно гласуването на потребителите. Класацията се провежда за 11-та поредна година. Гласуването се извършва он-лайн на www.mylovemarks.eu.

Комапнията за бързи кредити ПРОФИ КРЕДИТ България е сред 6-те номинирани компании в категория "Финансови институции". За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандовете у нас. 

Вторият етап на инициативата стартира на 20 юни, четвъртък, и ще продължи до 26 юни включително.
Класацията се провежда в общо три етапа. Гласуването във втори и трети кръг от класацията ще се потвърждава чрез линк, който всеки участник ще получи на електронната си поща, след предварителна регистрация. Непотвърдените гласове няма да се зачитат.

Може да подкрепите номинацията на ПРОФИ КРЕДИТ България он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu