Facebook Pixel

Новият Кол център на ПРОФИ КРЕДИТ България отвори врати в град Велико Търново

20 служители ще отговарят на обажданията на клиентите в старата българска столица


На 26 септември в град Велико Търново отвори врати новият Кол център на ПРОФИ КРЕДИТ. 20 нови служители ще отговарят на различни запитвания на клиентите по телефон и ще им съдействат при необходимост. Всички служители са преминали курс по теоретично и практическо обучение, за да гарантират професионално и качествено обслужване на клиентите.


Контактният център беше открит официално от Изпълнителния директор на компанията, Светослав Николов. "Дори най-модерните технологии все още не могат да заменят една качествена консултация, предоставена от компетентен служител, готов да изслуша и да предложи решение. Радвам се, че компанията ни има възможност да се развива в прекрасен град като Велико Търново. Вярвам, че тук сме открили успешни служители, с чиято помощ ще продължим да предлагаме професионално и качествено обслужване на клиентите ни.“

Офисното пространство е оборудвано в съответствие с най-високите световни стандарти и предлага комфортна работна среда, модерен софтуер, стая за отдих и достатъчно дневна светлина в работните помещения. 


Компанията вече има над 750 служители и сътрудници, работещи в 59 офиса в 45 града в страната. С изграждането на Кол център в старата столица, ПРОФИ КРЕДИТ България следва политиката си за високо качество на предоставяните услуги и бързина в обслужване на клиентите.