ПРОФИ КРЕДИТ България открива три нови офиса в София

Инвестициите са част от стратегията на компанията за доизграждане на мрежата за обслужване на клиенти

Компанията за потребителски кредити ПРОФИ КРЕДИТ България открива три нови офиса в кварталите Надежда, Дружба и Хаджи Димитър в родната ни столица. Заедно с трите нови помещения за обслужване на клиенти, обектите на един от лидерите в небанковото кредитиране в столицата стават общо десет.

Инициативата на компанията цели да затвърди позициите на ПРОФИ КРЕДИТ на българския пазар, посредством доизграждане на мрежата от физически обекти в столицата. С разкриването на нови офиси, компанията ще увеличи разпознаваемостта на марката ПРОФИ КРЕДИТ и ще скъси дистанцията със своите клиенти, като предложи повече възможности за лични контакти и консултации лице в лице. Целта на компанията е да предложи максимално удобни и достъпни начини за комуникация между ПРОФИ КРЕДИТ и гражданите, които имат интерес и търсят финансови услуги.

„В желанието си да бъдем по-близо до своите клиенти и да им предоставим по-качествено и по-бързо обслужване, откриваме три нови офиса в София. Това е част от амбицията да разширим осезаемо присъствието на ПРОФИ КРЕДИТ България и да увеличим възможностите за персонално обслужване“, сподели Светослав Николов, изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Ноника Бодурова, Никола Христов и Иван Балканджиев са районните мениджъри, които ще управляват развитието на трите нови офиса на ПРОФИ КРЕДИТ България, а Спас Костадинов е областният мениджър, който отговаря за целия проект. Районните мениджъри вече изпълняват заложените цели, заедно с новите кредитни експерти, които се присъединиха към екипите. ПРОФИ КРЕДИТ България е отворена и диалогична компания, която се вслушва в мнението на своите клиенти, а тяхната удовлетвореност е основен приоритет. Затова компанията ще продължи с инвестиционната си политика и в бъдеще.

Амбицията на компанията е да продължи да разширява мрежата си от физически обекти и да предложи бързи, удобни и достъпни локации на физически офиси в големите градове на страната. Вече започна планирането на следващите офиси за кредитно консултиране на компанията, които се очаква да отворят врати до края на годината. За новите обекти ще бъде изградена нова мрежа от кредитни експерти и районни мениджъри, които да обслужват нуждите на потребителите по населени места. 

Освен нови физически обекти, ПРОФИ КРЕДИТ се стреми да подобри и обслужването на своите клиенти, предлагайки бързи кредити online, както и кредитиране по телефона.