Facebook Pixel

ПРОФИ КРЕДИТ утвърждава работа с фондация „За Нашите Деца“

Финансовата институция е ангажирана и в популяризиране на каузата към широката общественост

За втора поредна година ПРОФИ КРЕДИТ България застава до фондация “За Нашите Деца” в мисията всяко дете да живее в семейство. Компанията подкрепя фондацията не само финансово, но и като се ангажира с помощта на своите служители, партньори и клиенти да разпространява каузата и да търси нови съмишленици.

Всяка година повече от 1050 деца попадат в социални институции, като над 900 от тях са на възраст под 1 година. С дарените от ПРОФИ КРЕДИТ България средства, фондацията помага на семейства и деца в риск от раздяла да преодолеят трудностите и да останат заедно.

„Решението да подкрепим каузата на фондация „За Нашите Деца“ беше взето взаимно и всеки един служител на фирмата го прие като лична кауза. Да донесем усмивка на децата е акт на загриженост, който носи удовлетворение на целия ни екип и несъмнено ще продължим в тази посока. Всеки служител на компанията има принос към инициативата и е ангажиран по някакъв начин, което е сигурен знак, че намерихме правилното решение. Горди сме да сме част от партньорите на фондацията и им благодарим, че приемат помощта ни“, сподели Светослав Николов, изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България.

ПРОФИ КРЕДИТ България е ценен за нас партньор, защото осъзнава важността едно дете да расте обичано в семейство, да получава грижи и внимание и как именно това е в основата на всяко здраво и развиващо се общество. Освен финансовата подкрепа, компанията ни помага като говори за проблема чрез различни комуникационни канали и рекламни материали и създава ангажираност по темата в обществото. Щастливи сме, че втора година ПРОФИ КРЕДИТ е до нас и вярваме, че партньорството ни ще бъде дългосрочно,” споделят от екипа на фондация “За Нашите Деца”. 

Фондация „За Нашите Деца“ работи от 23 години в България, като за този период е подкрепила над 8000 деца и семейства. Фондацията продължава да се развива и да търси нови партньор с цел да помогне на колкото се може деца и техните семейства в страната, за да се справят заедно с трудностите.