Служителите на ПРОФИ КРЕДИТ в подкрепа на децата в риск

Фондация „За нашите деца“ събра над 41 000 лева в подкрепа на най-малките, чрез благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие 4"

40 социално отговорни компании от различни браншове подкрепиха организираната от фондация „За Нашите Деца“ в края на миналата година благотворителна кампания в подкрепа на най-малките деца в риск „Тази Коледа чудесата правите вие 4“. Каузата на кампанията ангажира и вдъхнови служителите на големи и малки организации, които сами организираха малки благотворителни събития в офисите си, дариха средства и показаха своята съпричастност към това нито едно българско дете да не попада в изолацията на социалните институции, а да живее сигурно и обичано в семейство. Една от тези компании беше ПРОФИ КРЕДИТ България. Служителите на компанията бяха много мотивирани от каузата и показаха, че са добри не само в отпускането на бързи кредити до 5000 лева.

Така по Коледа те превърнаха онлайн пространството от място за работа, в място за забавление в името на благородна кауза, като организираха във Фейсбук търг, на който се продаваха странни артикули като „свободни дни“, „отлагане на срокове“, „услуга от колега“, но също и домашно приготвени суджук, мед и сладки. С тази инициатива служителите на ПРОФИ КРЕДИТ България, която ежедневно отпуска чрез заявки онлайн кредити, събраха забележителната сума от 2800 лева и я дариха чрез фондация „За нашите деца“ за рехабилитацията на децата в риск. Съвместните усилия на всички компании донесоха над 41 хиляди лева, които ще бъдат инвестирани в подкрепа на уязвими деца и семействата им.