Facebook Pixel

Бърза уикенд почивка с пари назаем от ПРОФИ КРЕДИТ​

Защо да прекарате уикенда вкъщи, след като можете да се забавлявате с приятели или семейството си!? А когато Ви трябват пари на заем, ПРОФИ КРЕДИТ България е винаги до Вас.

 
Септември е онова време от годината, през което все още не можем и не искаме да се сбогуваме с лятното настроение и желанието да откриваме нови места. Септември обикновено ни радва с хубаво време и ни носи два дълги празнични уикенда, които може да използваме за кратка забежка. Ако се притеснявате, че времето до следващата заплата е далеч, винаги може да обезпечите желаната почивка с пари на заем от ПРОФИ КРЕДИТ. 

1. Изберете локация

Не се бавете, а изберете желаната от вас дестинация. Проверете възможностите за свободни места за отсядане, за да знаете колко ще ви струва настаняването.

2. Проверете пътя

Изчислете километрите и горивото, което ще ви е необходимо, за да стигнете до мястото за почивка. Ако изберете слънчева Гърция, предвидете си и магистралните такси. За Румъния, проверете сумата на винетката за едноседмичен престой в страната.
Ако ще пътувате с автобус, отново вижте дали има свободни места в желаните от вас дати и колко ще ви струват билетите. Същото важи и, ако сте се спрели на някоя от дестинациите на нискотарифните компании.

3. Предвидете си джобни

Направете си добра сметка какви джобни пари ще ви трябват. Опитайте се да предвидите разходите си - на вас, на семейството, децата, в зависимост от това в какъв състав ще пътувате.
Върху предвидената от вас сума сложете още 20%, за да сте сигурни, че имате пари при непредвидена ситуация.
Не слагайте прекалено голяма резерва, защото все пак това са средства, които трябва да планирате добре във времето да бъдат изплатени.

4. Подайте заявление онлайн

Спестете си време и подайте заявление за бърз кредит онлайн. Сътрудник на компанията ще се свърже с вас, за да ви информира дали отговаряте на условията, кога и как може да ви бъде отпуснат заема.

5. Изберете начин за получаване на сумата

След като получите одобрение за кредит, изберете как предпочитате да получите сумата. ПРОФИ КРЕДИТ предлага различни варианти - по посочена банкова сметка или изплащане на сумата по заема в посочен от вас клон на Easy Pay.

6. Насладете се на заслужена ваканция

След като парите вече са при вас, насладете се на заслужената ваканция. Макар и кратка, тя ще ви зареди с позитивна енергия и стимул за натовареното есенно ежедневие.