Facebook Pixel

Бързият кредит - от помощ за празничния бюджет

Има някоколко неща, които е добре да знаете за бързите кредити. Прочете тук нашите съвети при избора на бърз кредит

Пролетта чука на вратата ни, а заедно с нея и месецът на жените, който е пълен с празници. Празниците са прекрасна възможност да зарадваме и усмихнем близките си хора от сърце, като им подарим нещо желано или необходимо и ги дарим с усмивки и позитивни емоции. 
 
Случвало ли Ви се е обаче да искате да изненадате някого, но точно в този момент да нямате възможност за това? Или да се питате на ум: „Ех, защо не получавах заплата седмица по-рано? Ако отговорът на тези въпроси е ДА, то можем да Ви предложим бързо, лесно и практично решение за подобни ситуации.
 
С бърз кредит можете да подпомогнете бюджета си и да купите така желания подарък. Но също така е важно да планирате добре какви ще са приходите и разходите Ви в следващите месеци.  Добро решение е да вземете пари на заем онлайн, но само ако разчетът Ви показва, че можете бързо да върнете необходимата Ви сума. За да Ви улесним във взимането на това решение, ще Ви споделим няколко полезни съвета, след които сме сигурни, че ще можете да вземете най-правилното решение.
 

1. Помислете за приходите и разходите си

Съставете бърз план на приходите и разходите си за следващите шест месеца и обмислете как ще се отрази на бюджета Ви месечната вноска по кредит. Обмислете добре и избора на компания, от която да вземете бърз кредит. Проверете в регистъра на БНБ дали избраната от Вас фирма е лицензирана.
 

2. Преценете срока, в който можете да изплатите кредита

Ако взимате бърз кредит, за да изненадате близък човек, търсете най-краткият срок, в който можете да го върнете. Този вид кредит има за цел да Ви помогне в краткосрочен план да запълните липсите в бюджета си.  
 

3. Кандидатствайте за кредит само за необходимата сума

Важно е да прецените и какви средства точно ще са Ви нужни. Не взимайте повече от необходимите Ви пари за набелязаните подаръци и следвайте начертания финансов план.
 
жена, масаж, спа, релакс, почивка, розови листенца, жена на масаж

След седмица Баба Марта вече ще е тук, а с нея и първият дълъг празничен уикенд за 2019 година. Възползвайте се от това време и отидете на почивка с любим човек, или семейството. Имате достатъчно време за реакция. Дали, за да се насладите на снежните писти или да отпочинете в минералните басейни на СПА курортите… А защо не и да покорите планински връх, който отдавна е в списъка Ви? Изборът зависи само от Вас. Не е нужно да инвестирате големи средства, за да се насладите на пълноценни мигове сред природата.
 
Ако не успеете да откриете Вашето място за почивка в първия мартенски уикенд, то проверете какви са възможностите за следващите празнични почивни дни за Деня на жената. Уикенд с дегустация на вино, или СПА терапия със сигурност ще зарадват половинката Ви. Можете да си организирате дори еднодневна разходка до съседните страни. Дали ще посветите деня на сръбските месни деликатеси или ще решите да пресечете мостовете към Румъния – изборът е Ваш.  Можете да се отдадете и на слънчев ден в близката Кавала или шопинг тур в Одрин. Еднодневното пътуване е бърз и лесен начин да се отърсите от сивото ежедневие, да се позабавлявате и да посетите нови места.
 
рози, жълта роза, червена роза, хавлии, зехтин, спа, релакс, почивка

С малко по-голям бюджет, бихте могли да си организирате и по-дълга почивка в разгара на пролетта. Почивните дни по Великден са отлична възможност да се насладите на празника в китна вила под наем с приятели у нас или в съседна Гърция. А защо не и ранно море, ако времето позволява. Великден се отбелязва изключително пищно и интересно навсякъде в южната ни съседка, а традиционните козунаци и агнешко не липсват и на тамошната трапеза.   
 
Сега е моментът да проверите какъв ще е бюджета на Вашата празнична изненада, да прецените разполагамите си средства и да планирате как можете да реализирате идеите си. Разбира се, възможностите са много, а решението за това как да изненадате специалните за Вас хора, е изцяло Ваше. 
 
Бързите кредити могат да Ви бъдат от помощ не само по време на пролетните почивни дни, но и за планиране на по-дълъг летен отпуск или неочаквана ваканция. Планирате ли вече следващата почивка или релаксиращ уикенд? Изберете дестинацията, а ако не Ви достигат средства – обърнете се към нас!