Антикризисни мерки на ПРОФИ КРЕДИТ България

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с епидемията от коронавирус (COVID – 19) и въведеното в страната извънредно положение ние, ПРОФИ КРЕДИТ, предприехме редица мерки за ограничаване на контактите между Вас и нашите служители. Поради това, повечето възможности за управление на кредита Ви са достъпни дистанционно – по мейл и телефон, като се стремим да сведем до минимум случаите, в които е необходимо да посетите обслужващия Ви офис.
Наясно сме, че в условията на продължаващото извънредно положение е възможно да изпитате затруднения с редовното обслужване на Вашия кредит. Ние, като загрижена за клиентите си компания, винаги сме предоставяли възможности за промяна на погасителния план по кредита при настъпване на неблагоприятни обстоятелства. В настоящата сложна икономическа обстановка ще Ви предложим допълнителна възможност за намаляване на вноски, ако сте директно засегнати от епидемията и в резултат от това изпитвате затруднение с изплащането на кредита си.
За целта е необходимо да се свържете с обслужващия Ви офис (списък с офисите и телефоните им можете да откриете ТУК), с личния Ви кредитен експерт или да се обадите на националния ни телефон 0700 16 260 (без допълнително оскъпяване) в делнични дни от 8 до 20 часа.

С пожелание да бъдете здрави,
Екипът на ПРОФИ КРЕДИТ България