Facebook Pixel

5 идеи за подарък за всяка жена

5 идеи за подарък за всяка жена

Наближава най-женския празник в годината, а с него и поредната главоблъсканица какво да подарим на любимите жени. В следващите редове ще Ви дадем идеи за по-оригинални версии на някои от най-популярните  и предпочитани от жените подаръци. 

Цвете 

Всяка жена обича да получава цветя с повод или без. Ако искате наистина да ѝ спрете дъха, заложете на по-нетрадиционна версия на този подарък, която ще напомня за Вашата любов дълго след като е поднесен. Подарете ѝ черна роза – рядък  и уникален вид роза, която запазва свежестта и аромата си за повече от шест месеца, или уникална вечна роза в стъкленица като от приказката за „Красавицата и Звяра”. 

Бижу

Не е задължително да залагате на скъпи и тежки накити, за да впечатлите една дама. Отделете малко време за проучване и сами ще се уверите, че има море от разнообразни бижута, изработени от най-различни материали и носещи своите уникални послания. Нашето внимание грабнаха следните идеи - колие с перла, извадена от жива мида или роматично и ефирно бижу, заключило истинско цвете.  

Признание 

Сигурно Ви звучи малко неясно какво имаме предвид под „признание”, затова веднага разясняваме. Всяко цвете, мила дума или жест е признание за обичта ни към любимия човек и няма нищо по-важно от това то да бъде искрено и отправяно не само на празници. Ако все пак искате да направите зашеметяващо и ефектно признание може да подарите истинска персонална звезда. Така Вашият любим човек ще се сдобие с уникална персонална звезда на небосклона, а споментът за този момент ще бъде за цял живот. 

Екстремно преживяване / Приключение 

Да подариш преживяване на някого е много повече от просто подарък. Това е не само начин да демонстрираш любовта си, а жест, с който създаваш повод за нови емоции и споделени спомени, които ще станат част от вашата история. А какво по-хубаво от това в преживяването да има и малко тръпка и адреналин? Приключенията може да са всякакви – езда, гмуркане, урок по пилотиране, полет с балон. Идеи много, а изборът зависи от Вашите и на любимия Ви човек предпочитания. 

Свободно време 

Всяка жена си има любимо занимание, с което се разнообразява или хоби, с което развива свой талант. Уви, време за подобни забавления не винаги се намира и те много често остават на заден план. Затова демонстрирайте грижата си за любимата жена като ѝ подарите време за занимание с нещо, което обича да прави. Това може да е например – курс по фотография, рисуване, танци, готвене, грънчарство и какво ли още не. Вие най-добре знаете, просто изберете и ѝ запазете час.