Facebook Pixel

Борд на Директорите

ПРОФИ КРЕДИТ България

 

Светослав Николов

Управител и изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България

Светослав Николов стартира кариерата си в ПРОФИ КРЕДИТ България още от създаването й през 2006 г., като заема позицията Директор отдел Финанси. През месец ноември 2012 г. е избран за Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България, а през ноември 2015 г. става Изпълнителен директор на компанията.
Светослав Николов е магистър по Публични финанси от Университета за национално и световно стопанство и бакалавър по Счетоводство и контрол от Стопанска академия Д.А. Ценов. Преди това е заемал последователно експертни позиции по финанси и счетоводство в различни компании, сред които са Напредък Холдинг АД, Хювефарма АД и Огнеупорни глини АД.

Ирина Георгиева

Управител и заместник изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България

През 2006 г. Ирина Георгиева постъпва като един от първите служители в ПРОФИ КРЕДИТ България. С идването си в компанията, тя създава и оглавява отдел „Продукт“. През 2012 г. става директор на отдел „Операции“. Компанията предоставя възможност на Ирина Георгиева през 2013 г. да стане част от екипа на новосъздаденото подразделение на ПРОФИ КРЕДИТ в Санкт Петербург, където сформира и ръководи отдел „Събиране на вземания“. След завръщането й в България е избрана за Управител и заема позицията на Заместник изпълнителен директор.
Ирина Георгиева има магистърска степен по Икономика и организация на труда от Университета за национално и световно стопанство. Преди да постъпи в ПРОФИ КРЕДИТ България, е заемала ръководни длъжности в банковия сектор, като е била ръководител на различни проекти в Пощенска банка, HVB bank, банка Биохим (част от Bank of Austria) и UniCredit.

Ондрей Локвенц

Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България

Ондрей Локвенц е завършил Факултета по мениджмънт на Университета по икономика, Прага. Специализирал е в Масачузетски технологичен институт, колежа “Уортън“, колежа „Дартмут“ и колежа „Бъркли“. Притежава престижния международно признат сертификат Six Sigma Black Belt и е действащ член на Американската асоциация по маркетинг.
Кариерата му минава в ръководни длъжности в GE Money Bank/ GE International (Австралия и Нова Зеландия), UniCredit Bank, както и в O2 Telco. От 2014 г. заема позицията на Директор направление Маркетинг – международни пазари в Профиреал Груп и отговаря за активностите на групата в шест държави. От юли 2017 г. е и Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Ярослав Чечински

CEO Международни пазари, Бизнес направление в Профиреал Груп и управител на ПРОФИ КРЕДИТ България

Ярослав Чечински е завършил Магистърска степен по Европейски науки в Кеймбридж и Бизнес магистратура в университета Дрексел във Филаделфия. Притежава обширен бизнес и оперативен опит, натрупан в Полша и чужбина, в много различни отрасли. 17 години от кариерата си прекарва в Обединеното кралство и САЩ, където заема различни позиции в областта на консултациите и мениджмънта. Някои от компаниите, за които е работил са Accenture, PwC и Alltel Communications. Преди да се присъедини към ПРОФИ КРЕДИТ, управлява Кол център в Capgemini Полша и ръководи отдел Продажби на DB Schenker Rail Polska.
През 2011 става изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ Полша, където създава и развива за пръв път в рамките на Профиреал Груп програмата за лоялни клиенти (Клуб на Добрия Клиент). От 2018 заема позициите CEO Международни пазари, Бизнес направление в Профиреал Груп и управител на ПРОФИ КРЕДИТ България.