Facebook Pixel

Въпроси и отговори

Често задавани въпроси:

ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД е част от международна финансова група с повече от 20-годишна история. Разчитайки на опита, традициите и индивидуалния клиентски подход предлагаме нецелеви потребителски и бизнес кредити, съобразени с твоите лични потребности.

Свободно ползване на сумата по кредита - можеш да използваш средствата както и за каквото ти решиш.
Минимум документи и улеснена процедура при кандидатстване и одобрение на кредита - кандидатстваш само с лична карта*. При одобрени кредити над 1999 лв. се изисква документ за лична банкова сметка.
Безплатна персонална консултация с наш сътрудник – можеш да уговориш безплатна консултация с наш сътрудник в удобно за теб време и място.
Бърз отговор на искането за кредит – в случай че си избрал и закупил пакет от допълнителни услуги към кредита, ще получиш отговор на искането за кредит до 24 часа.
*Ако си служител на Министерството на отбраната или Министерството на Вътрешните работи трябва да предоставиш и служебна бележка или извлечение от банковата сметка, а ако си пенсионер по болест - решение от ТЕЛК.

Можеш да кандидатстваш за кредит, като подадеш заявка за кандидатстване по телефона или онлайн, или да кандидатстваш на място в наш офис. За да подадеш заявка по телефона е необходимо да се обадиш на нашата национална телефонна линия 0700 17 011. Можеш да заявиш желанието си за кандидатстване онлайн, като попълниш формата за контакти. В рамките на 24 часа наш кредитен експерт ще се свърже с теб, за да оформи документите за кандидатстване и да обсъдите заедно параметрите на кредита и всички необходими стъпки за получаването на кредит от ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД. Списък с адресите на нашите офиси можете да намерите тук.

Ако кандидатстваш за потребителски кредит, можеш да получиш сума в размер от 100 лв. до 5 000 лв., в зависимост от твоите доходи и нужди. 

Можеш да закупиш пакет от допълнителни услуги към твоя потребителски кредит по твое желание.

Получаваш приоритетно разглеждане на твоето искане за кредит, в сравнение с искане за кредит без избран и закупен пакет. Срокът за разглеждане на искане без избран и закупен пакет от допълнителни услуги е до 5 работни дни.
Можеш да намалиш размера или да отложиш месечна вноска по твоя кредит, в случай че загубиш работата си или при настъпване на други неблагоприятни за теб събития.
Можеш да промениш датата на плащане на месечната вноска по кредита, така че да е удобна за теб.
Повече информация за услугите, включени в пакета от допълнителни услуги, в това число и редът за тяхното използване, можеш да откриеш в Общите условия на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Да имаш българско гражданство или ако си чужденец да имаш статут на постоянно пребиваващ на територията на страната.
Да си на възраст между 18 – 80 години.
Да имаш официално доказуеми регулярни доходи от трудов, граждански договор или доходи от пенсия.

Необходима ти е само лична карта.
Ако си служител на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи, трябва да предоставиш и служебна бележка за доход или извлечение от банковата сметка, а ако си пенсионер по болест – решение от ТЕЛК.

Не е необходимо да предоставяш документи, доказващи дохода ти. Ако си служител на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи, трябва да предоставиш и служебна бележка за доход или извлечение от банковата сметка.

Ще изплатим договорената сума по кредита чрез превод по предоставената от теб банкова сметка. За кредити над 1999 лева се изисква документ за лична банкова сметка.

Можеш да погасяваш дължимата сума в наш офис, във всеки клон на Easy pay, чрез Cash terminal устройство, чрез банков превод, както и чрез директен дебит по твоята банкова сметка, като се възползваш от преференциалните условия на нашите партньори. Във всички останали банки преводът ще се таксува според съществуващите им тарифи.
Списък с адресите на нашите офиси можеш да намериш тук.

Сметки за погасяване на дължима сума при банков превод:
За Алианц Банк България АД - IBAN: BG50BUIN95611000316183
За Алианц Банк България АД - IBAN: BG31BUIN95611000497818
За Банка ДСК АД - IBAN: BG92STSA93000021969419
За Банка ДСК АД - IBAN: BG82STSA93000022726781
За Юробанк България АД (Пощенска банка) - IBAN: BG94BPBI79401057379002

Партньор Такса за клиента
Банка Алианц 0.00 лв.
ДСК банка 0.65 лв.
Пощенска банка 1.00 лв.
Easy pay По тарифата на компанията, публикувана на www.easypay.bg
Cash terminal платежни устройства 1.20 лв.

Свържи се с твоя кредитен експерт или посети наш офис възможно най-бързо, за да ни уведомиш за промяната, като попълниш Уведомление за промяна на данни.

Свържи се с твоя кредитен експерт или посети наш офис, за да ни уведомиш за промяната, като попълниш Уведомление за промяна на данни и ни предоставиш копие от новата си лична карта, от което да са видни промените.

Ако си се оказал в ситуация, в която не си в състояние да погасиш вноската си, незабавно се свържи с твоя кредитен експерт. Той ще обсъди с теб възникналата ситуация и ще ти предложи най-добрия начин за разрешаването й.

Свържи се с твоя кредитен експерт и представи копие от документа за плащане.

Можеш да кандидатстваш за кредит неограничен брой пъти. За да имаш по-голям шанс да бъдеш одобрен след получен отказ, трябва да се е променило нещо в твоя икономически и социален статус (например да е отпаднал някакъв твой разход, да имаш допълнителен приход, нова месторабота и т.н.).

ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД e финансова институция, вписана в регистъра на финансовите институции, воден от БНБ, както и има издадено удостоверение за администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни /ЗЗЛД/. Твоите лични данни са защитени и Дружеството ги обработва при стриктно спазване на разпоредбите на ЗЗЛД.

ПРОФИ КРЕДИТ Стандарт

Продукт, създаден за да отговори в най-голяма степен на твоите индивидуални възможности и нужди. Вземи твоя бърз кредит при атрактивни условия СЕГА!

Кога мога да заявя бърз кредит?

Бързи кредити с кандидатстване по телефона - в делнични дни, с работно време от 08:00 до 20:00 ч.

Предоставяме пари на заем и със заявка в наш офис - в делнични дни, с работно време от 09:00 до 18:00 ч.

Можеш да заявиш своето желание за бърз кредит онлайн, през формата на сайта по всяко време.

Основни параметри

Сума на бързи кредити - от 100 до 5 000 лв.

Срок на бързи кредити - от 4 до 24 месеца.

Минимум документи при кандидатстване и одобрение.

Възможност за закупуване на пакет от допълнителни услуги.

Какво ни е необходимо?

Да разполагаш с валидна лична карта*

*Ако си служител на Министерството на отбраната или Министерството на Вътрешните работи трябва да предоставиш и служебна бележка или извлечение от банковата сметка, a ако си пенсионер по болест решение от ТЕЛК.

Да си български гражданин или със статут на постоянно пребиваващ на територията на страната.

Да си на възраст между 18 – 80 години.

Да имаш официално доказуеми регулярни доходи от трудов, граждански договор или от пенсия.

Пакет от допълнителни услуги

Бързо одобрение - приоритетно разглеждане на твоето искане за кредит.

Гъвкави условия - можеш да намалиш размера или да отложиш месечна вноска по твоя кредит в случай, че загубиш работата си или при настъпване на други неблагоприятни за теб събития. Можеш да промениш датата на плащане на месечната вноска по кредита, така че да е удобна за теб.

Допълнително предимство - възползваш се от улеснена процедура за получаване на допълнителни парични средства.

Потърси ни

Обади ни се на 0700 17 011 (на цената на един градски разговор).

Или ни остави номера си във формата по-горе, и ние ще те потърсим.

Посети наш офис

Разполагаме с 65 офиса в цяла България.

Избери удобния за теб офис и заповядай на лична среща.